Lunch


Soep




‘catch of the day’ hoofdgerecht




koffie




16,95 €

Catch of the day


Zeebrugse waterzooi




Schelvishaasje, kruidenpuree en seizoensgroente




Fruitig dessert




25,95 €

aangepaste wijnen & water + 20




Expo menu


Binnenkort €

tapa


Tapa Jamon de Serrano €13

A la minute afgesneden gerijpte serranoham & vers getoast brood




Tapa charcuterie€18

Diverse soorten charcuterie (serrano /coppa /salame/chorizo) met huisafgebakken ½ baguette




Platô royale (serves 2) €28

Serranoham / coppa / salame / chorizo / mozzarella / gerookte zalm, slaatje en huisafgebakken baguette




salads


Salade gerookte zalm €16

Zacht gerookte zalm met een honing-cognac dressing, rose peperbesjes, fris slaatje en kruidige aardappelpartjes,




Salade geitenkaas €16




Salade met ‘wildgevangen’ Argentijnse scampi €20




croque


Croque chatô€12

Met jonge “Flandrien” kaas & “Meesterlyck” ham, sausjes & “salade maison”




½ Croque chatô €7

Omdat de croque chatô een heuse maaltijd is, halveren we voor de ‘klein mannen’ of een kleine honger de croque chatô.




kroketjes


Voor het lichte en krokante omhulsel van onze kroketten gebruiken we Japans Panko-broodkruim. Het deeg wordt gemaakt met echte boter, verse ingredienten & zonder toegevoegde smaak- of bewaarmiddelen.


Kaas 2/3 stuks €13/€16

met huisafgebakken ½ baguette & “salade maison”




Garnaal 2/3 stuks €16/€20

met huisafgebakken ½ baguette & “salade maison”




pasta


Pasta Bôlognese €12

Spaghetti Bolognese is zoiets als Unesco-werelderfgoed, maar ondertussen zijn er ontelbaar veel varianten van “ragu Bolognese”. Wij grijpen terug naar het authentieke recept.




Pasta pancetta €14

Blokjes pancetta, verse champignons, kerstomaatjes en een romige tomatensaus: puur ‘comfort food’ !




Pasta scampi€18

Veel scampi (10 stuks of +/- 180gr) een pittige saus met bisque, een scheutje room, peterselie en rokerige kruiden.




vlees


Rundstartaar€20

à la minute gemalen rundsvlees (+-250gr), slaatje & verse frietjes/aardappelpartjes




Filet Mignon €23

+- 250gr Filet Mignon, slaatje & verse frietjes/aardappelpartjes . Mals Belgisch rundvlees met naar keuze: peper- of béarnaisesaus




Lamsfilet €24

+-250gr Lamsfilet, slaatje & verse frietjes/aardappelpartjes. Heerlijk mals en smaakvol lamsvlees met een kruidige portsaus




vis


Zeebrugs vispannetje €20

Heerlijk verse in Zeebrugge aangelande Noordzeevis: geen Pangasius uit Vietnam, geen Tilapia of Nijlbaars uit Afrika en al helemaal geen kooizalm uit Noorwegen. 3 soorten Noordzee-visfilet (+- 250gr) klaargemaakt in een Armoricaine stijl saus en gebakken aardappelpartjes.




Pretty Girl €16

Visburger (+-120gr) van in Zeebrugge aangelande vis (vooral mooie meid). Chef Célie serveert de burger met een ‘maritiem slaatje’, mousselinesaus en kruidige gebakken aardappelpartjes.




Big Girl €22

Voor grote jongens of grote honger: 2 Visburgers (+-240gr) van in Zeebrugge aangelande vis. Chef Célie serveert de burger met een ‘maritiem slaatje’, mousselinesaus en kruidige gebakken aardappelpartjes.




surf & turf


Surf & Turf is een gerecht dat seafood & vlees combineert!


Carpaccio €24

flinterdun gesneden vlees van Chiannina rund & wildgevangen Argentijnse scampi, geserveerd met een slaatje. Naar keuze brood of gebakken aardappelpartjes.




Cry Argentina €26

Surf en turf Argentijnse stijl: een steak (200 gr filet mignon) & wildgevangen Argentijnse scampi (+-150gr) met chimichurrisaus. Geserveerd met een slaatje & aardappelpartjes .




desserts


Coupe vanille €5,50




Dame blanche €7,00




Coupe Amarena (geconfijte kersen) €7,00




Coupe vers fruit (volgens seizoen) €8,00
RESERVEER